Månedsmeny

Enkel og god hverdagsmat laget fra bunnen av, er det våre kunder setter mest pris på. Det lages variert, sunn og god 2-retters middag 3 dager i uken; tirsdag, onsdag og fredag. Maten kan spises på stedet for kr 90,-, hentes hjem for kr 93,- eller man kan få hjem “Middag på døren” for kr 95,-. Vi tilbyr alle dietter og moset mat. Må bestilles senest dagen før på tlf. 51 97 29 10 eller på e-post: post@mossigesminde.no.

MARS

Tirs. 2.                   Salt torsk, suppe

Ons. 3.                  Salt kjøtt, ertesuppe

Fre. 5.                    Snitzel/potetmos, dessert

Tirs. 9.                   Seibiff/løk, suppe

Ons. 10.                Kjøttpudding, dessert

Fre. 12.                  Sosakjøtt/kålstuing, dessert

Tirs. 16.                 Steinbitkaker/kålstuing, suppe

Ons. 17.                Fleskepannekaker, suppe

Fre. 19.                  Komle m/tilbehør

Tirs. 23.                 Fiskesymfoni, suppe

Ons. 24.                Fiskepudding, suppe

Fre. 26.                  Viltkarbonade/fløtesaus, dessert

Tirs. 30.                 Urtebakt torsk, suppe

 

APRIL

Tirs. 6.                   Panert rødspette, suppe

Ons. 7.                  Kjøttkaker/kålstuing, dessert

Fre. 9.                    Lammefrikassé, dessert

Tirs. 13.                 Plukkfisk, suppe

Ons. 14.                Svinekotelett/surkål, dessert

Fre. 16.                  Komle m/tilbehør

Tirs. 20.                 Røkt torsk, suppe

Ons. 21.                Laks/agurksalat, suppe

Fre. 23.                  Karbonader/løk, dessert

Tirs. 27.                 Seibiff/løk, suppe

Ons. 28.                Kjøttboller i sellerisaus, dessert

Fre. 30.                  Lapskaus, dessert

 

MAI

Tirs. 4.                   Fiskegrateng/råkost, suppe

Ons. 5.                  Salt lam/rotmos, dessert

Fre. 7.                    Sosekjøtt/ertestuing, dessert

Tirs. 11.                 Fiskesymfoni, suppe

Ons. 12.                Steik/tilbehør, dessert

Fre. 14.                  Snitzel/ovnsb. poteter, dessert

Tirs. 18.                 Steinbitkaker/løk, suppe

Ons. 19.                Kjøttkaker/nykål, dessert

Fre. 21.                  Ferskt kjøtt, suppe

Tirs. 25.                 Panert rødspette, suppe

Ons. 26.                Viltkarbonade/fløtesaus, dessert

Fre. 28.                  Kylling/paprikasaus, dessert