SEPTEMBER
3. Fiskesymfoni, suppe
4. Pasta m/ostesaus, dessert
6. Kjøttkaker, dessert
10. Fiskeboller, suppe
11. Thaigryte, dessert
13. Svinenakke, dessert
17. Urtebakt torsk, suppe
18. Karbonader, dessert
20. Komle m/tilbehør
24. Panert rødspette, suppe
25. Moussaka, dessert
27. Kjøttboller, dessert
OKTOBER
1. Gresk lakseform, suppe
2. Kjøttkaker, dessert
4. Kyllingbryst, dessert
8. Seibiff m/løk, suppe
9. Får i kål, dessert
11. Pølsestroganoff, dessert
15. Steinbitkaker, suppe
16.Viltkarbonader, dessert
18. Komle m/tilbehør
22. Salt torsk, suppe
23. Chili Con Carne, dessert
25. Snitzel, dessert
29. Fiskegrateng, suppe
30. Karbonader m/løk, dessert
NOVEMBER
1. Bollefrikassè, dessert
5. Røykt torsk, suppe
6. Kylling Sweet `n sour, dessert
8. Kjøttpudding, dessert
12. Torsk i form, suppe
13. Kjøttboller, dessert
15. Komle m/tilbehør
19. Fiskepudding, suppe
20. Biff stroganoff, dessert
22. Snitzel, dessert
26. Plukkfisk, suppe
27. Viltkarbonader, dessert
29. Kalkunbryst, dessert
DESEMBER
3. Torsk m/ertepurè, suppe
4. Lasagne, dessert
6. Kjøttkaker, dessert
10. Rødspette, suppe
11. Lapskaus, dessert
13. Portsteik, dessert (kr. 150,-)
17. Fiskekaker, suppe
18. Ribbe m/tilbehør
20. Kjøttpudding, dessert
27. Karbonader m/løk, dessert